Известие

Collapse
No announcement yet.

Motor Control System Failure

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Motor Control System Failure

Излезна ми този чек при разкачване на акумулатора на 147 !Ако някой има идея как да го изчистя.Или се налага да ходя на комопютърна диагностика!
    Attached Files
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Записало е няква грешка. Понякога се оправя и сама и загасва. Ако не -
    2014: Deutschland über alles

Comment

На мене ми изкача като карам на газ. После като покарам 1-2 дена на бензин и се маха сама. Но може и от друго да излезе предполагам. На мен специално за сега от това ми излиза.

Comment

На мен редовно ми го показваше със стария акомулатор, който си беше отишъл. След смяната му забравих за този надпис. Провери дали си затегнал добре клемите.
        sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

и аз имам този проблем от онзи ден когато сръчках яко колата и около 100м след старта ми даде тази грешка след което не усетих разлика, но няколко пъти разкачах акумулатора с цел да се оправи, но никакъв резултат. В момента колата леко клати обороти и на моменти падат доста понякога даже се опитва да гасне - това е което ми е направило впечатление....
          Декември месец е сменена едната ламбда сонда, с нови свещи е горе долу на същото време, а акумулатора е сменян и той преди по малко от година, но преди 2 седмици беше се изтощил напълно- незнайно как, но го заредих и от тогава няма проблеми...
          Можете ли да ми кажете какъв евентуално може да е проблемът, знам че трябва диагностика, но утре имам пътуване извън града и се чудя дали да тръгвам с колата..
          Благодаря ви предварително
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Working...
          X